ISO-inwerkweekend

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:HOME

Na de introductiedagen, een aantal trainingen en eerste vergaderingen vond van 26 tot en met 28 september het ISO-Inwerkweekend plaats. Het ISO (Interstedelijk Studenten Overleg) is een grote algemene belangenbehartiger van studenten aan universiteiten en hogescholen in Nederland en heeft o.a. veel universiteitsraden als lidorganisatie. Met de voltallige fractie van de PvdUS reisden wij af naar Overasselt om daar een heel weekend lang kennis te maken met raden van andere Nederlandse universiteiten.

De vrijdag werd net na aankomst ingeleid met een presentatie over het ISO en een introductiecasus waarin een probleem aan ons werd voorgelegd. Dezecasus liep vervolgens als rode draad door het weekend en gedurende het weekend kregen we in groepjes de mogelijkheid om over de casus na te denken. Het was uiteindelijk de bedoeling dat ieder groepje afsluitend een pitch zou geven waarin de beste oplossing voor het probleem werd gepresenteerd. Daarnaast bood het ISO ons de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende trainingen, die varieerden van een basistraining WHW tot een cursus speedreading.

Uiteraard werd al deze inspanning beloond en vond op zaterdagavond een feest plaats, waar niet geschuwd werd een aantal drankjes te nuttigen. Het was een topweekend en we hebben er hartstikke veel van geleerd.

Bedankt ISO!