Kandidaten Universiteitsraad 2012-2013

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:HOME

De Partij voor de Utrechtse Student is voor komend collegejaar, 2012-2013, op zoek naar mensen die zitting zouden willen nemen in de Universiteitsraad van Universiteit Utrecht.

Je treedt in die functie een jaar lang op als de spreekbuis van de student tegenover het College van Bestuur van de Universiteit Utrecht. Het devies is “work hard, play hard”; overdag stukken lezen en nota’s schrijven om ’s avonds te ‘netwerken’ op borrels en feestjes in Utrecht en ver daarbuiten.

We zijn vooral op zoek naar verenigingsstudenten, van ongeacht welk jaar. Wel vereist is een interesse in onderwijs, onderzoek en politiek. We zoeken creatieve studenten die het raar vinden als ze niet binnen een dag een antwoord op een mail hebben maar ook pragmatisch genoeg zijn zelf op zoek te gaan naar dat antwoord bij het uitblijven van communicatie.

De universiteit stelt hier een schappelijke vergoeding tegenover, nog afgezien van het feit dat een jaar medezeggenschapservaring niet verkeerd staat op je CV. Studeren naast je jaar is ook mogelijk; hoeveel vakken je ernaast kunt doen hangt af van je eigen inzet en wat je aan werkdruk bereid bent op je te nemen.

Heb je interesse of verdere vragen, schroom vooral niet en neem contact met ons op via info@pvdus.nl of bel met Guido op 06-27150406.