Je bekijkt nu Verkiezingen gaan door – online
Bron: www.dub.uu.nl

Verkiezingen gaan door – online

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:HOME

(Bron afbeelding: DUB)

Beste lezers en stemmers,

Het is jullie wellicht niet ontgaan dat er een hevige discussie rondwaarde op de universiteit omtrent het onderwerp medezeggenschapsverkiezingen. Deze bijzondere corona-tijd zorgt er namelijk voor dat er op de initiële data – 20 t/m 22 april 2020 – geen fysieke verkiezingen kunnen plaatsvinden. In eerste instantie pleitten wij voor het eenmalig laten vervallen van de verkiezingen met zetelbehoud voor de huidige partijen, omdat dit ons inziens de meest democratische oplossing was. Dit klinkt wellicht tegenstrijdig, maar hier lees je waarom.

Online verkiezingen
Ondanks onze lobby, heeft het centraal stembureau toch besloten om de verkiezingen door te laten gaan – dit jaar online. Dit vinden wij jammer, maar alsnog hebben wij alle vertrouwen in de kracht van onze opvolgers en continuïteit van onze partij. De komende weken zullen wij beginnen met het voorstellen van onze opvolgers.

En wellicht vinden wij een leuke manier om onze trouwe stemmers wederom te voorzien van roze koeken tijdens de online verkiezingen van 2 t/m 4 juni 2020! 😉