Je bekijkt nu Week van een PvdUS’er: Boris

Week van een PvdUS’er: Boris

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:HOME
  Mijn week heeft voornamelijk in het teken gestaan van de OOS(commissie Onderwijs Onderzoek en Studentzaken) vergadering en de PSGV’s oftewel de Procedurele Student Geleding Vergaderingen. Deze PSGV’s organiseren wij om ieder student-lid persoonlijk te spreken over hoe het met ze gaat en waar ze zich allemaal mee bezig houden. Als vicevoorzitter van de studentgeleding van de Universiteitsraad is het zeer belangrijk om in de gaten te houden hoe het met iedereen gaat en er te allen tijde voor te zorgen dat wij intern als Universiteitsraad goed functioneren. Aangezien onze studentgeleding uit 12 personen staat is een dergelijk proces best wel tijdrovend. De gedetailleerde invulling van mijn week staat hieronder verder vermeldt.


Maandag

  De maandag stond in het teken van de OOS vergadering. Vanaf 8 uur was ik aanwezig om van tevoren samen met de andere leden de strategie en de stukken door te spreken voor de vergadering. De vergadering begon namelijk om 9:15. De vergadering verliep redelijk voorspoedig en een aantal interessante aangrijpingspunten zijn aan het licht gekomen waar we zeker nog verder aan gaan werken.


Dinsdag

  De rest van de week heb ik me voornamelijk bezig gehouden met de PSGV´s. Dinsdag ben ik begonnen met een deel van deze gesprekken. De dinsdagavond is zoals altijd gereserveerd voor het clubeten wat te allen tijde een succes is bij ons.


Woensdag

  Woensdag heb ik een persoonlijk initiatief opgezet om hopelijk als studentgeleding nog transparanter en efficiënter te kunnen gaan werken. Dit idee heb ik concreet vormgegeven in een document en gecommuniceerd met de voorzitter van de studentgeleding. Deze stond positief tegenover dit idee dus heb ik aangegeven dat ik het idee graag wil pitchen op de wekelijkse ISGV (Inhoudelijk StudentGeleding Vergadering).


Donderdag

  Deze dag hebben we een ontzettend nuttige vergadering gehad met de PvdUS. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt en er zijn belangrijke stappen gezet voor een mooie toekomst. Verder heb ik de overige PSGV’s afgerond.


Vrijdag

  We hebben vrijdag een belangrijke ISGV (informatieve Student Geleding Vergadering) gehad. Tijdens deze vergaderingen worden de belangrijkste zaken besproken. Tijdens deze vergaderingen bepalen wij als studentengeleding onze strategieën en standpunten over bepaalde zaken. Na deze constructieve bijeenkomst zijn we bij elkaar gekomen om sinterklaas te vieren. Na alle leuke gedichten en cadeaus volgde de VriMibo. Daarna ben ik persoonlijk nog verder gaan borrelen met eerst huisgenoten en daarna jaarclubgenoten. Deze combinatie resulteerde in een zeer geslaagde avond.


WEEKEND

  De dag na deze geslaagde borrelavond moest ik weer shinen op het voetbalveld en wonder boven wonder ben ik daarin geslaagd. Op de 5-1 overwinning was absoluut niks af te dingen en er kon met veel genot weer een biertje worden opengetrokken. Dezelfde avond stond er weer een mooie borrel op het programma; een afstudeerborrel van een van mijn teamgenoten. Ook deze avond was weer een groot succes. Zondag moest er dus weer even gewerkt worden aan het herstel. Er staan namelijk komende week weer een aantal zeer interessante zaken op de agenda waarbij optimale scherpte weer een absoluut vereiste is!